Peste 100 de modele noi de unghii cu gel si sfaturi de la Tienda

Manichiura îngrijită reprezintă un standard de frumusețe! Dacă facem un salt în timp, putem trece rapid de la clasicele unghii întreținute cu ojă roșie la cele mai frumoase modele de unghii cu gel. Cauți inspirație? Descoperă, în acest articol, câteva exemple de unghiuțe trendy și o serie de recomandări pentru produse de unghii.

Tendințe în modele de unghii cu gel

Există anumite modele de unghii cu gel care rămân în atenția noastră indiferent de timp, există trenduri noi sau trenduri reinterpretate, adaptate la stilul de viață actual. Unghiile inspirate din natură, cele cu modele 3D, cu efect de marmură, unghiile geometrice, cu glitter sau sclipici sunt la mare căutare în momentul de față. 

 Tipuri de Modele de Unghii cu Gel

E suficient să ne uităm la mâinile cuiva pentru a-i înțelege preferințele și stilul de viață. Cum există mai multe tipuri de modele de unghii, ar fi imposibil ca specialiștii să nu satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Iată o doză de inspirație: modele clasice, artistice, cu accesorii, cu efecte speciale.

Modele clasice de unghii

Toată lumea știe că stilul clasic nu se va demoda niciodată, iar această regulă se aplică inclusiv la modelele de unghii cu gel. Sunt femei care optează în continuare pentru ombre și french datorită codului vestimentar de la locul de muncă.

Unghii French

Frenchul este un stil aparte, care denotă eleganță și tandrețe. Pe lângă clasicul alb, trasat în linie groasă ori subțire, acum doamnele și domnișoarele pot opta pentru unghii cu gel în modele noi, cu french inversat, colorat, pastelat sau cu diferite inserții jucăușe.

Unghii Ombré

În privința unghiilor Ombré vorbim despre o tehnică specială, care creează un efect de gradient de culoare. Se potrivește, de regulă, la evenimentele speciale, dar nu zice nimeni că nu poți opta pentru un astfel de model de unghii pentru zilele obișnuite de la birou.

Modele artistice

Pentru zilele de vară și nu numai, modelele artistice sunt recomandate femeilor ușor îndrăznețe, cele care preferă să iasă din tipare. Vorbim și aici despre o varietate de modele de unghii.

 Modele cu designuri abstracte și geometrice

Modelele de unghii cu designuri abstracte și geometrice sunt printre preferatele domnișoarelor din întreaga lume. De ce? Pentru că ne oferă posibilitatea de a alege între minimalist și elegant sau complex și îndrăzneț, păstrând aceeași linie abstractă, greu de citit.

Modele de unghii pictate manual: flori, peisaje, motive sezoniere

Altă modalitate excelentă de a personaliza manichiura este pictura manuală. Modelele florale sunt la mare căutare în sezonul cald, în timp ce peisajele prind mai bine la început de toamnă.

 Modele de unghii cu accesorii

Cele mai multe poze cu modele de unghii te vor fascina datorită accesoriilor. Trebuie să recunoaștem că ne plac foarte mult accesoriile, fie că ne referim la unghiile accent sau la modelele de manichiură încărcată, la unghiile extravagante care fac furori pe paginile de socializare. 

Unghii cu ștrasuri, perle, folii metalice

Ștrasurile și perlele au fost tot timpul la mare căutare. Unele doamne preferă să opteze pentru astfel de accesorii ca variante de accent, în timp ce altele se lasă purtate de val, adăugând un model inedit pe fiecare unghie. Trebuie să vorbim și despre foliile metalice. 

Unghii accesorii 3D: flori, bijuterii miniaturale

Accesoriile 3D sunt, de asemenea, îndrăgite de femeile îndrăznețe, de cele care iubesc să-și exprime personalitatea prin intermediul aparițiilor zilnice. Florile 3D și bijuteriile miniaturale sunt la mare căutare acum!

Modele cu efecte speciale

Cum să nu vorbim despre unghiile în modele cu efecte speciale? Sunt îndrăgite de toate femeile, indiferent de vârstă sau naționalitate! Sigur că unele nu au încercat astfel de modele până acum, ci doar le-au admirat, în timp ce altele nu își pot imagina manichiura fără efecte speciale.

 Modele de unghii cu efect de oglindă, efect Holografic

Cine visează la unghii cu gel în modele speciale trebuie să încerce manichiura cu efect de oglindă sau cu efect holografic. Manichiura cu efect de oglindă se realizează din diferite nuanțe metalice și creează un efect lucios. Manichiura cu efect holografic se realizează din nuanțe pastelate sau intens colorate și creează un efect tridimensional.

Unghii cu tehnici marble și efect de Cat-Eye

Aminteam și mai sus de tehnica marble, cea care creează un efect de marmură, cu linii curbate și ondulate. Este o tehnică îndrăgită de femeile din întreaga lume, cele care apreciază și unghiile cat-eye.

Modele de unghii cu gel pentru ocazii speciale

Unghiile pentru ocazii speciale pot fi atât clasice, cât și îndrăznețe! Totul depinde de personalitatea purtătoarei și, în mod evident, de cerințele evenimentului. Aici putem opta pentru unghii pline, simple, pentru unghii french sau pentru alte modele spectaculoase!

Unghii pentru nunți

În trecut, unghiile pentru nunți respectau aceleași cerințe clasice, fiind de cele mai multe ori scurte, rotunde sau pătrate, într-o nuanță plăcută de alb lăptos sau roze. Astăzi, gusturile s-au schimbat și există o combinație drăguță între clasic și modern.

Modele clasice și elegante: alb perlat, accente subtile

Despre modelele clasice nu sunt multe de spus. De regulă vizează doamnele și domnișoarele care își țin unghiile medii sau scurte, cele care optează pentru alb simplu, alb perlat și poate câteva accente subtile.

Modele cu detalii strălucitoare: strasuri, glitter

Cele care vor să își exprime personalitatea îndrăzneață pot opta pentru strasuri și glitter inclusiv la nunți. În plus, dacă ar fi să ne uităm la evoluția din ultimii ani, chiar și miresele optează pentru astfel de modele.

Unghii pentru baluri și petreceri

Trecem de la nunți la baluri și petreceri, evenimente pe care nu le putem rata oricât de încărcat ar fi programul zilnic. Hai să vedem ce se poartă!

Modele strălucitoare: glitter, culori metalice

Începem cu modelele strălucitoare și cu accentele metalice – două dintre cele mai populare opțiuni în rândul amatoarelor de petreceri. Ies în evidență cu ușurință și oferă acel je-ne-sais-quoi oricărei ținute.

Modele de unghii cu designuri extravagante: culori vibrante, accesorii îndrăznețe

Pentru petrecerile cu iz de festival și, în general, pentru cele organizate pe timp de vară, experții recomandă culorile vibrante și accesoriile îndrăznețe. Orice femeie trebuie să încerce măcar o dată în viață manichiura accesorizată. 

Unghii pentru evenimente corporate

Dacă la evenimentele private, doamnele și domnișoarele preferă să abordeze stiluri îndrăznețe, la evenimentele corporate alegerile sunt mult mai simple.

Modele sofisticate și discrete: culori neutre, forme practice

Cele mai multe femei din domeniul corporate apelază la manichiura discretă, în culori neutre (crem, bej, maro, roze, alb lăptos etc) și forme practice (oval, rotund sau pătrat). Destul de rar vedem doamne și domnișoare care să poarte unghii foarte lungi la petrecerile corporate. 

 Modele minimaliste: linii fine, puncte de accent

Modelele minimaliste, cu linii fine și puncte de accent pe 2-3 unghii sunt, de asemenea, recomandate pentru zona corporate. Pentru că se realizează din nuanțe neutre, acestea devin ușor de purtat atât la evenimente cât și la birou. 

Modele de unghii cu gel pentru fiecare anotimp

Unghiile cu gel sunt de câțiva ani cea mai rezistentă opțiune pentru doamnele și domnișoarele care visează la o manichiură fără cusur, rezistentă, ușor de purtat și întreținut. De aceea, cele mai inspirate alegeri se fac în funcție de anotimp. 

Unghii de primăvară: roz pal, lavandă, verde mentă

Primăvara suntem tentate să alegem culori care ne fac sufletul să zâmbească. Cele mai multe dintre noi preferăm unghiile roz pal, lavandă sau verde mentă. Aceste nuanțe pastelate se potrivesc de minune cu natura care începe să prindă viață.

Unghii de vară: neon, turcoaz, coral

Pe timp de vară, gândul nostru zboară la petrecerile de pe litoral și la culoarea inconfundabilă a mării. Deși petrecem mai mult timp la serviciu decât în vacanță, cele mai comune alegeri rămân modelele de unghii de vara neon, turcoaz și coral.

Unghii de toamnă: burgundy, portocalii, aurii

Odată cu instalarea sezonului rece, preferințele încep să se schimbe. De la pasteluri și culori vibrante, alegem burgundy, portocaliu sau unghii cu accente aurii. 

Unghii de Iarnă: albastre, argintii, motive de Crăciun

Iarna ne trimite cu gândul la cel mai simpatic personaj – Moș Crăciun. Acesta este și motivul pentru care unghiile festive nu lipsesc din cerințele doamnelor și domnișoarelor din toate colțurile lumii.

Alegerea formei potrivite pentru unghiile cu gel

Există mai multe forme potrivite pentru unghiile cu gel, iar ceea ce trebuie să rețină orice femeie este faptul că tehnicianul o poate ajuta să ia cea mai bună decizie. 

Unghii ovale: elegante și versatile

Unghiile ovale sunt potrivite pentru majoritatea tipurilor de unghii, au o formă clasică, elegantă și versatilă. Marele avantaj este că acestea pot fi realizate atât pe lung, cât și pe scurt. Unghiile ovale au marginile rotunjite și vârful ușor alungit.

Unghii Rotunde: practică și naturală

Unghiile rotunde sunt cele mai practice, fiind îndrăgite de femeile care nu au timp de pierdut și preferă o manichiură rezistentă la uzura zilnică. Marginile și vârfurile sunt complet alungite.

Unghii în formă de balerină/coffin: stilată și trendy

Unghiile balerină sunt alungite, cu margini drepte și cu vârful ușor rotunjit sau pătrat, exact ca vârful pantofului de balet. Vorbim despre o alegere populară în rândul domnișoarelor.

Unghii Migdală: elegantă și feminină

Unghiile migdală seamănă foarte bine cu un sâmbure de migdală – alungite și ușor ascuțite la vârfuri, cu margini moi și ușor rotunjite. Aceasta este o alegere care îmbină utilul cu plăcutul. Unghiile migdală sunt sofisticate și practice.

 Stiletto: trendy și de impact

Unghiile stiletto sunt recunoscute datorită vârfurilor foarte alungite și ascuțite. De regulă, astfel de modele ne fascinează pe toți, dar sunt alese doar de cele care preferă să atragă atenția supra mâinilor.

Sfaturi pentru întreținerea unghiilor cu gel

Deși unghiile cu gel sunt cunoscute pentru rezistența la uzură zilnică, există câteva aspecte pe care orice femeie ar trebui să le cunoască. Iată câteva sfaturi utile: 

 Prelungirea duratei manichiurii

Pentru a le prelungi durata de viață se recomandă curățarea completă, pilirea, formarea și îngrijirea cuticulelor. Gelurile și straturile de protecție trebuie să fie realizate din materiale de calitate, iar hidratarea trebuie să facă parte din rutina zilnică a oricărei femei.

Produse esențiale pentru îngrijirea unghiilor

Pentru îngrijirea corectă a unghiilor, de pe masa de lucru nu trebuie să lipsească: baza hipoalergenică, gelurile cu protecție, pilele rezistente și accesoriile de curățare corect igienizate. Adăugăm pe listă tratamentele pentru unghii, degresantele sau sparyurile speciale. 

 Uleiuri pentru cuticule, creme hidratante

Din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească uleiurile pentru cuticule și cremele hidratante pentru mâini. Acestea sunt utile în orice sezon, contrar credințelor populare. 

Așadar, unghiile cu gel pot fi realizate în diferite modele, de la cele mai clasice până la cele mai sofisticate. Diferența este dată doar de personalitatea clientei. 

Lasă un răspuns